Notice: Undefined variable: output in /home/rrvyxh/public_html/dalfold/wp-content/themes/dalfold/Dalfold/content-single.php on line 27

Notice: Undefined variable: separator in /home/rrvyxh/public_html/dalfold/wp-content/themes/dalfold/Dalfold/content-single.php on line 27

Palágyi Ildikó, Indigó zenéje az art-pop, a progresszív jazz és az élő elektronika találkozásából születő, izgalmas zenei utazás. Műfaji sokszínűségét az érzelmes dallamok, a személyes szövegek és a pillanatot megragadó improvizáció egységesíti. Egyedi, érzékeny megszólalását Bartók Vince, Gyémánt Bálint és Szabó Dániel Ferenc sokoldalú és lendületes hangszerjátéka teszi teljessé.

A felvidéki születésű énekes-dalszerző 2016-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének előadóművész szakán, majd 2018-ban a tanári mesterképzésen. Az Indigó gyermekkori becenevéből vált alkotói névvé, amikor 2015 tavaszán megalapította saját formációját. 2016-ban meghívást kapott a Müpa Jazz Showcase fesztiváljára, azóta rendszeresen hallható a hazai klubokban és fesztiválokon. 2018 márciusában zenésztársaival teltház előtt mutatta be “Salt” című, debütáló szerzői nagylemezét az A38 Hajó Kiállítóterében.

Zenei tanulmányaival párhuzamosan az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán gyógypedagógus, logopédus és pszichopedagógus diplomát szerzett. Énekesi pályafutása mellett a Zeneakadémia és az ELTE-BGGYK óraadó tanára, valamint zenei improvizációs és alkotó-fejlesztő meseterápiás foglalkozásokat is tart.

Palágyi Ildikó ‘Indigó’ – ének, looper

Gyémánt Bálint – gitár

Bartók Vince  – basszusgitár

Szabó Dániel Ferenc – dob


Facebook Indigo Ildiko


A koncert időpontja:

Július 6. /szombat/ 22:00

Helyszín: Dalföld Nagyszínpad


gomb_teljesprogram gomb_facebook gomb_instagram gomb_jegy

Indigó – Salföldi Dalföld YOUTUBE: