A redone project Kata és Pascal szerelméből született. Mikor összeköltöztek, közös otthonuk kialakítása során sok mindent készítettek el maguk. Mivel mindkettőjükben élt már a vágy, hogy ilyen jellegű kreatív alkotómunkát végezhessenek, idővel elkezdték ezeket a saját kezűleg gyártott termékeket a közönség számára is bemutatni. Így indult útjára a redone projekt márka és kettőjük közös munkája.
A lakberendezési tárgyak eleinte régi dolgok újragondolásából és újrahasznosításából állt, mára azonban rengeteg saját tervezésű cucc készül a műhelyükben. Nemcsak a maguk ötleteit valósítják meg, de megrendelőik elképzeléseit is mindig igyekeznek létrehozni és formába önteni.
Az alapanyagokat tekintve leggyakrabban a fához nyúlna, sokszor újrahasznosított fához, hogy ezzel is hozzájáruljanak az ökológiai lábnyom minimalizálásához. De használnak fémet, bőrt és más alapanyagokat is.
A tárgyak hangulata megidézi a skandináv idillt, az industrial vagányságot és a geometrikus formák izgalmas ritmusát. Hitvallásuk szerint minden otthon a lakóját tükrözi, ezért fontos, hogy az embernek lehetősége legyen az őt körülvevő dolgok által is önkifejezésre. Ráadásul a kézzel készült tárgyaknak lelkük van, és csak hab a tortán, ha az adott dolog kitalálásában és megtervezésében a jövőben tulajdonos is aktívan részt vesz.


Redone Project Facebook

Instagram #redoneproject


PhotoGrid_1541015614062   lampa   edge single logo